Varför en madrass från Zomna?

Det finns en mängd olika madrasser på marknaden. Allt från de allra billigaste skumgummimadrasserna till de dyrare märkesmadrasserna. Alla har sina fördelar oavsett om man prioriterar storlek, pris eller bekvämlighet. Ett av de företag som specialiserat sig på komfort är Zomna. Detta med en tryckavlastande madrass som kan kombineras med ett temperaturöverdrag.

Så frågan blir då, varför en madrass från Zomna?

  • Temperaturöverdrag

Till alla madrasser finns passande temperaturöverdrag att köpa. Dessa utjämnar kroppens temperatur under nattens timmar vilket gör att man sover bättre. Överdraget kan likväl alstra som ge ifrån sig värme beroende på hur varm/kall personen är.

  • Priset.

Trots att Zomna har högkvalitativa madrasser som med lätthet kan mätas med madrasser från större och mer etablerade märken så skiljer det sig mycket i pris. Den som jämför priset på en avancerad madrass från Zomna och en med liknande funktioner från det företag som är ledande i branschen kommer se att prisskillnaden är rejält stor.

  • Bättre för miljön – Bättre för dig

Många av de företag som tillverkar madrasser med tryckavlastande funktionen använder sig av produkter som varken är bra för miljön eller för allergiker. Det kan exempelvis handla om lösningsmedel vilket till viss del kan vara det som utlöser en allergi.  I Zomnas madrasser finns inte några kemiska lösningsmedel utan allt är tillverkat genom en vattenbaserad metod som är betydligt bättre för miljön – och för allergiker.

  • Bara här dom finns

I Sverige är det enbart zomna som kan erbjuda madrasser som har kombinationen av att vara tillverkade av viskoelastiskt material samtidigt som de har den reglerande funktionen för temperaturen. Det om något avgör valet av affär för de som anser att tryckavlastande madrass är något som står högt upp på önskelistan.

Många som har problem med ryggen eller nacken tycker att just tryckavlastande madrasser gör stor skillnad. Andra köper dessa eftersom de tycker att de sover bättre även om de inte har några fysiska problem.