Shoppa designlampor på nätet

Inredning och designprylar har förmodligen aldrig varit så hett som nu. I tidningshyllorna finns det mängder med olika magasin där du kan hämta inspiration. Sedan har internet givetvis bidragit en hel del med idéer.

I dag kan du ge dig ut på internet och mer eller mindre ta del av en helt ny värld. Det finns möjlighet att hämta inspiration och nya idéer om du ska inreda eller dekorera om hemma. Smarriga tips på hur du kan skapa själv eller ta reda på vilka de trendigaste möblerna är finns uppradat på en mängd olika hemsidor.

Men det är inte bara fantasin som får flöda fritt online. Numera finns det som bekant också oräkneliga butiker på nätet där du enkelt kan beställa hem allt från kläder till inredningsprylar och möbler. Ja, det finns helt enkelt det mesta tänkbara och otänkbara att köpa online. Vill du till exempel piffa till ett rum med ny belysning finns det flera nätbutiker som erbjuder breda sortiment med lampor i olika prisklasser. Du kan bland annat gå in på http://designlampor.nu/ om du vill köpa snygga lampor online.

Design online

På nätet har du tillgång till all världens design oavsett vad du tycker om och vad du har för smak. Med andra ord kan du spana in designlampor tills du hittar den där med ”det lilla extra” som bara måste lysa upp ditt hem. Självklart finns det designlampor i olika form. Du kan välja mellan allt från vägglampor till stående lampor och dekorationsbelysning om du så önskar. Du kan också klicka här för att se coola taklampor på nätet – någonting som de flesta använder sig av i olika rum.

Bara för att man tittar upp i taket betyder inte det att det måste sitta en ensam och naken glödlampa för att du ska kunna se din omgivning. Låt det bli en spännande överraskning då dina gäster tittar uppåt och möts av en ståtlig, elegant eller minimalistisk lampa. Det finns många olika varianter att välja mellan i dag.

För barnen

sovrumslampaVåra kära små ska också ha sin oas i hemmet. Och i barnens rum ska det finnas plats för mycket. Tjo och tjim och bus varvas med mysiga sagostunder, läxläsning och förvaring av leksaker och kläder. Men även här krävs någon form av lampa som passar! Leva & bo tipsar om taklampor till barnrummet. Dock kan det krävas mer än en rolig taklampa i ett barnrum.

Om det finns en pysselhörna kan det behövas ett bra riktat ljus från en bordslampa till exempel. Och en mysig belysning så som till exempel en trevlig nattlampa eller en ljusslinga passar också perfekt i de flesta barnrum.

Ofta går det att hitta lampor som passar stilen i rummet och liksom kompletterar och skapar en helhet. För precis som vuxna ska trivas i ett rum ska barnen också känna att de har det trivsamt och harmoniskt när de träder in i sitt rum.