Mångsidiga namnband

Alltför ofta så tappar man bort sina saker eftersom man inte har märkt dem tillräckligt bra. Om du t.ex. har varit på en julfest eller ett 40 års kalas så vet du hur lätt det är att tappa bort ett par vantar eller en mössa. Ett enkelt sätt för att hindra att någon annan tar dina kläder eller att du själv tar fel kläder så är dessa namnband väldigt nödvändigt. Det finns flera olika sorters namnband, men de som oftast används till kläder och skor är de vävda namnbanden eller strykbanden. Båda klarar av upp till 90 graders tvätt och tål också att vara i torktumlare. Så de är väldigt hållbara. Dessutom kan man helt välja vilken färg man vill ha, vilken font det skall vara på banden, ja, precis hur du vill ha det!

Vävda namnband

Dessa namnbanden är väldigt hållbara. Man skall sy fast de här banden, endera för hand eller med en symaskin. Dessa namnband håller kanske lite bättre än strykmärken, eftersom man har sytt fast dem. De är också behändiga att ta bort ifall man ångrar sig och vill ha en annan färg eller design på dem.

Strykmärken

Som man hör på namnet skall man stryka fast dessa band. Det är bara att sätta dem på en plats som man vill ha den på, t.ex. i nacken på en tröja, sedan täcka med lite bakplåtspapper och sedan stryka på i ca 15 sekunder.

Vem behöver namnband?

Liten som stor tappar någon gång bort saker så egentligen kan vem som helst använda sig av namnband. Man kan fästa dessa band på nästan vad som helst, barnens leksaker, alla slags kläder, skor osv. Dessutom är de väldigt snygga när man får bestämma helt själv hur de skall se ut.
En väldigt billig investering som hjälper en att hålla reda på sina saker när man själv yrar runt. Läs mer om namnbanden på Ikastetikets hemsida.