Inred efter hem och känsla

Att eftersom vi spenderar mer tid i våra hem har vi blivit allt ner engagerade i heminredning och vår omgivning. Vi hittar egna inredningsstilar och numera behöver inte heminredning vara något kostsamt. Utgångspunkten är egentligen det grundläggande och det enkla. Ett hem behöver inte vara utrustat med de dyraste produkterna och utrustningen för att vara vackert och bekvämt.

Ett par enkla tips som snabbt ger en förändring i ditt hem är att frigöra utrymme genom att kasta bort onödiga möbler och saker. Skaffa bra möbler för förvaring är en annan viktig bit. Det gör att du enkelt kan plocka undan saker istället för att allt ligger framme. Framför allt i hall och kök som är de platser där man oftast har mycket utrustning i form av kläder och köksprylar. Kanske kan du byta en matta som är gammal mot en ny i en annan färg. Mattor ger en mysig atmosfär och känsla. God belysning är A och O. Framför allt i köket som även är en arbetsplats.

Badrummet bör vara så rymligt som möjligt. Här är funktionaliteten minst lika viktig som estetiken. Men där finns även stora möjligheter att inreda efter tycke och smak. Var inte rädd för att ta in mattor, möbler och färger som inte traditionellt hör till ett badrum. Det är detta som gör ditt hem personligt. Gemensamt för heminredning är att det ska vara lustfyllt och inspirerande. Det finns mängder med inspiration på nätet och en uppsjö av tidningar som berör heminredning och även din utomhus miljö i handeln. Vill du ha mer inspiration och råd så kika in på luceart.se. Här finns inredning i form av designade möbler av välkända märken blandat med tavlor och belysning i flera former. Mer info finner du på luceart.se.