Hyr lyxig yacht i skärgården

Princess V50Att åka båt i Stockholms skärgård är något av en sommardröm för många svenskar, och är ett ljuvligt sätt att njuta av den vackra naturen och sommarens väder. Ett sätt att göra denna upplevelse än mer unik och med en mer exklusiv touch är att hyra en lyxigt inredd yacht vid nästa besök i skärgården. Att under några timmar eller dagar hyra en yacht är en minnesvärd upplevelse som garanterat kommer imponera på alla som har turen att vara medbjudna, och möjliggör dessutom en avkopplande minisemester utöver det vanliga.

Att hyra båt i Stockholm passar både de som bor i staden och turister, då man oavsett tidigare erfarenhet av stadens skärgård på detta sätt får en mer skräddarsydd upplevelse, anpassad helt efter individuella önskningar på typ av båt, samt rutt och stopp längs vägen. Familjen likväl som vännerna eller företaget kan med fördel välja båtuthyrning som ett unikt sätt att umgås tillsammans, och ha roligt på de mest avancerade och vackra båtar som finns. Både de med stor sjövana såväl som oerfarna får ut mycket av denna typ av upplevelse, då yachter tillhör en kategori lyxbåtar som de flesta sällan har möjlighet att provåka. Därför kommer även de som har spenderat mycket tid i skärgården genom en yacht utforska området på ett nytt sätt, där den lyxiga miljön och imponerande teknologi gör själva resan till huvudmålet.

Elegans och avkoppling

Yachter kommer i många olika stilar och storlekar så du kan själv välja vilken modell som passar dig och ditt sällskap bäst. Det finns både motordrivna och segeldrivna, så beroende på väder och typ av rutt du eftersöker är båda goda alternativ. IRYacht båtuthyrning har bl.a. den populära yachten Princess V50 till uthyrning. Den exklusiva och bekväma inredningen får du oavsett. Många yachter har soldäck med sittplatser så att du och dina gäster kan passa på att sola och umgås medan fartyget smidigt glider fram och ni njuter av skärgårdens vyer. Om vädret sedan plötsligt skulle bli sämre, eller ni är kvar under kväll och natt är interiören i förstaklassig design med alla bekvämligheter som förväntas av en båt av den här typen.

En yacht kan vara allt från 18 meter till över 40 meter, och ju större desto mer ryms naturligtvis inuti. Bekvämligeter såsom luftkonditionering och TV är självkara delar liksom soffor och generösa utrymmen för umgänge. Inredningen är i exklusiva material och smaksatt sammansatt för att passa miljön på sjön men fortfarande påminna om fasta landets bekvämligheter. Ett väl utrustat kök finns det också plats för, så för den som vill bjuda sitt sällskap på en fräsch sommarmiddag medan kaptenen ser till att hålla rätt kurs är yachtens generösa interiör ännu mer av en bonus. För den som vill ha en ännu lyxigare upplevelse kan man tillsammans med kaptenen få ytterligare personal som även står för service med drinkar och mat. På detta sätt kan du fokusera på att bara njuta av yachten och utsikten tillsammans med dina gäster.