Heminredning ger ditt hem det där lilla extra

frame_7När det gäller inredning finns det inga regler. Allt handlar om dig, din familj och dina behov. Omge dig med saker du trivs med, både personliga föremål och kanske arvegods. Att blanda skapar en välkomnande känsla. Det är du som bor i ditt hem och ingen annan. Inred efter dig! Ibland behövs bara ett par detaljer för att skapa en helt ny känsla i ett rum. Lite styling kan göra underverk för ditt hem.

Plocka fram dina vardagssaker och låt de bli en del av din inredning! Tycker du om att läsa tidningar och böcker så våga visa det. Ställ upp din boksamling och högar av bra litteratur om kring dig. Det är både vackert och smakfullt. Med relativt enkla medel kan mycket åstadkommas. Försök att inte sprida ut dina säker. Gruppera till exempel prydnadssaker i olika färger, storlekar eller former för att få ett snyggt men samtidigt organiserat intryck.

De flesta vill ha lite ordning i sitt hem. Tänk också på att kuddar, plädar och mattor höjer mysfaktorn i sovrum och vardagsrum. Men glöm heller inte belysningen. Med rätt ljus kan du skapa känsla och kontrast. Det sägs att ett rum behöver minst 7 ljuspunkter för att fungera optimalt. Detta för att alla tillsammans ger ett behagligt ljus och ingen lampa tar över från din övriga inredning. Något som nästan alla brottas med dagligen är förvaring. Uttrycket rätt sak på rätt plats gäller fortfarande.

Har du till exempel ett hemma kontor behöver det ha sin plats och alla detaljer kan exempelvis kräva lite extra förvaring kanske i form en hurts eller en hylla. Förvaring behöver inte vara tråkigt. Blanda funktionella saker med dina favorit konstlådor i olika färger gör dig inspirerad i ditt arbete. Detaljer gör ditt hem personligt och ger en ombonad känsla.

Glöm inte att din trädgård också tillhör ditt hem och behöver en lätt inredning i form av belysning och planering. Att lysa upp vägen fram till entrén ger en välkomnande och behaglig känsla samtidigt som du känner dig trygg med en belyst garageuppfart under den mörkare delen av året. Vill du göra en förändring i ditt hem så kan vi rekommendera heminredningsbutiken Luceart.se. Där finns allt för ditt hem och inredning. Glöm inte att du även får tips, råd och idéer av kunniga personer som gärna vill hjälpa till. Besök Luceart.se och låt dig inspireras!