Fototapeter till billigt pris

Är du ute efter billiga fototapeter så ska du besöka oss på Tapetstore. Vi har en vision att göra Sveriges hem vackrare med hjälp av våra underbara fototapeter och våra vanliga tapeter. Nöjda kunder är något som vi eftersträvar och att kunna erbjuda fototapeter som är billiga utan att tumma på kvaliteten är något vi är stolta över att kunna göra.

Vad erbjuder vi?

Det ska vara enkelt att köpa fototapeter som är billiga. Hos oss på Tapetstore kan du välja färdiga motiv eller ladda upp egna bilder. Dessutom erbjuder vi:

  • Snabb och fri frakt
  • Fototapeter av hög kvalitet tillverkade i Sverige
  • Hos oss får ni 100 % nöjdhetsgaranti
  • Miljövänliga fototapeter
  • Motiv för alla smaker och stilar
  • Enkelt att beställa online

Här hos oss på Tapetstore kan du själv ladda upp egna bilder, beskära dem och få dem levererade hem snabbt som en fototapet. Att använda dig av fototapet är enkelt och det är dessutom ett billigt sätt att förändra ditt hem. Våra tapeter tillverkas i Tierp och är både miljövänliga och dessutom brandskyddsklassade. Alla våra tapeter är enkla att sätta upp då de är lite tjockare än de flesta andra tapeter samt att de är av typen ”non-wowen easy up” vilket innebär att man sätter limmet på väggen i stället för på tapeten.

Lätt att beställa

Om du är intresserad av att förnya ditt hem på ett enkelt sätt så ska du besöka vår hemsida. Bläddra mellan hundratals motiv eller ladda upp en egen bild. Vi erbjuder både privatpersoner och företag att handla hos oss och det är lika enkelt för alla att lägga en beställning. Du betalar antingen direkt, eller väljer faktura när du köper fototapeter hos oss. Det är enkelt att beställa hos oss och du kan följa vår köpguide och du känner dig osäker på hur du ska göra.